Pheline meeus

Tijdens mijn opleiding orthopedische technieken werd ik volledig geprikkeld door de werking van het menselijk lichaam, met die reden koos ik nadien voor de opleiding podologie. 

Na 3 jaar ben ik in 2016 afgestudeerd als podoloog aan de Artevelde Hogeschool te Gent. In mijn laatste jaar koos ik voor een internationale ervaring en liep stage aan de universiteit San Vincente Mártir in Valencia. Na nog een aantal jaar extra ervaring te hebben opgedaan in een privaat praktijk, besliste ik in 2019 om zelfstandig te starten.

Ik zie veel situaties waarin de voet niet optimaal functioneert en daarom vind ik het belangrijk om voor elke persoon het juiste type behandeling te kunnen aanbieden.

Het doel van een podoloog is om het lichaam terug op een correcte en optimale manier te laten bewegen. Daarom heb ik me naast zolen, gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte nachtorthesen. Met deze orthesen worden uw voeten tijdens de nacht langzaam gecorrigeerd. Dit zorgt ervoor dat u overdag pijnloos kan wandelen. 

Mijn ervaring leert dat een operatie niet altijd de enige oplossing is en dat deze in vele gevallen kan vermeden worden.

Ik kijk er naar uit u te mogen helpen!