Kinesist gespecialiseerd in de rug

Een kinesist gespecialiseerd in de rug is uw beste bondgenoot bij het behandelen van rugklachten. Bij Revive Health Center in Nieuwkerken-Waas begrijpen we dat rugpijn een complexe en vaak beperkende aandoening kan zijn. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in het behandelen van diverse rugklachten, van acute pijn tot chronische aandoeningen.

Heeft u last van rug- of nekpijn?

Kinesist in Nieuwkerken-Waas behandelt rugklachten
Kinesist in Nieuwkerken-Waas behandelt rugklachten

Als kinesist helpen wij u om de pijn aan uw rug te verhelpen

Rugpijn kan op verschillende manieren effectief verholpen worden. Manuele kinesitherapie zorgt ervoor dat de pijn vermindert en de mobiliteit verbetert, terwijl we tegelijkertijd werken aan het versterken van de rugspieren en het verbeteren van de houding. Massagetherapie is een andere behandeling die we aanbieden, wat helpt bij het ontspannen van spieren en het verlichten van spanning. We bieden tevens postnatale therapie aan, waarin we onder andere rugpijn na de zwangerschap behandelen. Spierpijn die optreedt door klachten aan de rug wordt ook effectief aangepakt met onze op maat gemaakte behandelplannen. Heeft u rugklachten door stress? Natuurlijk helpen we u ook graag van deze pijn af. Samen gaan we naar een pijnvrij leven, wat de oorzaak van uw klachten ook is.

Getuigenissen

 

Verlicht uw rugpijn

Heeft u last van rug- of nekpijn? Aarzel niet en maak een afspraak bij Revive Health Center. Onze gespecialiseerde kinesisten staan klaar om u te helpen bij het verlichten van uw pijn en het verbeteren van uw levenskwaliteit. Met een persoonlijke aanpak en deskundige zorg, helpen we u niet alleen uw rugpijn te verlichten, maar kunnen we ook effectief helpen om deze te vermijden in de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een pijnvrij leven.