Massagetherapie

Bij Revive Health Center nabij Sint-Niklaas geloven we dat een massage veel meer is dan een moment van ontspanning; het is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Onze massagetherapieën zijn ontworpen om niet alleen te ontspannen en de stress van het dagelijks leven te verminderen, maar ook om spierpijn te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene welzijn te bevorderen. Ons team past een breed scala aan technieken toe, afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

massage, spa, stones

Hot Stone

Deze massage is op basis van basaltstenen (in de oudheid ook al gebruikt door de Grieken en Romeinen) die opgewarmd worden tot ongeveer 45°C. Deze aangename warmte zorgt voor een diepe relaxatie en tegelijk zorgt het gewicht van de stenen voor een dieper effect op de spieren. Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, rugpijn, nekpijn, reuma, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding? Dan kan een hot stone massage heilzaam zijn.

Hot stone 30 min (rug) – 45€
Hot stone 60 min (volledige lichaam) – 75€

 

Sportmassage 

Deze diepgaande massage richt zich op het bindweefsel rondom je spieren. Via drukpunten en intense wrijving wordt je bindweefsel losser gemaakt, krijgen je spieren meer ruimte en brengt het je lichaam terug in balans.

De technieken van sportmassage werken diep op het spierbindweefsel in. Verder concentreert de sportkinesist zich tijdens een sportmassage op de spiergroepen die bij uw bepaalde sport gebruikt worden.

Sportmassage benen (30 min) -€42
Sportmassage rug/nek/benen (30 min) – €42
Sportmassage volledige lichaam (60 min)- €69

kinesist, hestel, nieuwkerken-waas
phe-22-2-35


Anti-stress massage

Een relaxerende massage van de rug, schouders en nek. Deze lichaamsdelen krijgen extra aandacht omdat het dé plekken zijn waar stress zich het meest vastzet. Door te masseren met warme olie krijg je een betere doorbloeding en helpt het antistoffen te elimineren. Ook het gelukshormoon serotonine komt hierbij vrij. 

Anti-stress massage nek/rug/schouders (30 min) – 42€
Anti-stress massage volledige lichaam (60 min) – 69€


Detox Cupping Therapie (NIEUW!)

Cupping is een combinatie van bindweefselmassage, dieptemassage en lymfedrainage. Het is een langzame en ontspannende massage met gebruik van Bellabacci vacuum cups. 

Door deze zuigende werking aan het huidoppervlak werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel, vermindert cellulite en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren weer op gang, waardoor spierpijn meteen verlicht wordt.

Detox cupping therapie 
Losse behandeling (30min) – €49
Losse behandeling (60min) – €89

Detox traject (30 min) 4+1 gratis – €196
Detox traject (60 min) 4+ 1 gratis – €356

detox cupping massage
phe-22-2-44

Onze visie

Relaxatie van het lichaam is belangrijk. Door aanhoudende stress kunnen spieren constant onder spanning staan. Dit kan leiden tot chronische spierpijn wat vaak doorweegt op het algemene en het mentale welzijn.

Massages zorgen voor een betere energiedoorstroming, een vermindering van spierkrampen, verbeteren de darmfunctionaliteit en versterken het immuunsysteem. Onze missie is hierbij te helpen deze innerlijke rust te vinden door specifiek te werken op de noden en wensen van de klant.

De massagetherapie en relaxatietherapie wordt gegeven door Ine Hoof.

Boek uw massage vandaag nog in

Heeft u last van rugklachten door stress? Wilt u eens compleet ontspannen? In onze multidisciplinaire praktijk in Nieuwkerken-Waas bieden wij verschillende massages aan, aangepast aan uw specifieke klachten. Neem vandaag nog contact met ons op of plan meteen een afspraak in via onze online afsprakentool.