Massagetherapie

massage, spa, stones

Hot Stone

Deze massage is op basis van basaltstenen (in de oudheid ook al gebruikt door de Grieken en Romeinen) die opgewarmd worden tot ongeveer 45°C. Deze aangename warmte zorgt voor een diepe relaxatie en tegelijk zorgt het gewicht van de stenen voor een dieper effect op de spieren. Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, rugpijn, nekpijn, reuma, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding? Dan kan een hot stone massage heilzaam zijn.

Hot stone 30 min (rug) – 40€
Hot stone 60 min (rug, armen, benen, voeten) – 65€

Dieptemassage

Deze diepgaande massage richt zich op het bindweefsel rondom je spieren. Via drukpunten en intense wrijving wordt je bindweefsel losser gemaakt, krijgen je spieren meer ruimte en brengt het je lichaam terug in balans.

Dieptemassage 30 min – 40€

kinesist, hestel, nieuwkerken-waas
phe-22-2-35


Anti-stress massage

Een relaxerende massage van de rug, schouders en nek. Deze lichaamsdelen krijgen extra aandacht omdat het dé plekken zijn waar stress zich het meest vastzet. Door te masseren met warme olie krijg je een betere doorbloeding en helpt het antistoffen te elimineren. Ook het gelukshormoon serotonine komt hierbij vrij. 

Anti-stress massage 30 min – 40€

Visie

Relaxatie van het lichaam is belangrijk. Door aanhoudende stress kunnen spieren constant onder spanning staan. Dit kan leiden tot chronische spierpijn wat vaak doorweegt op het algemene en het  mentale welzijn.

Massages kunnen zorgen voor een betere energiedoorstroming, een vermindering van spierkrampen, verbeteren de darmfunctionaliteit en versterken het immuunsysteem.
Onze missie is hierbij te helpen deze innerlijke rust te vinden door specifiek te werken op de gewenste noden van de klant

Massagetherapie en  relaxatietherapie wordt gegeven door Ine Hoof.