Evi Smet

Gezondheid en geluk, dat willen we allemaal. Evi Smet is een erkend traumatherapeute die jou kan helpen deze doelen te bereiken. Met haar expertise en persoonlijke ervaring op het gebied van traumaverwerking, begeleidt Evi je op weg naar een bevrijd leven.

Evi’s reis naar traumatherapie begon met haar eigen ervaringen. Ze ontdekte dat onverwerkte trauma’s niet alleen mentaal, maar ook fysiek een blijvende impact kunnen hebben. Door haar eigen trauma’s aan te pakken, leerde ze hoe belangrijk het is om deze obstakels te overwinnen. Dit besef inspireerde haar om anderen te helpen hun weg te vinden naar een gezonder en gelukkiger leven.

In de praktijk gebruikt Evi een combinatie van gesprekken en creatieve oefeningen om je te ondersteunen bij het verwerken van trauma’s. Haar doel is om je te helpen jezelf terug te vinden en weer echt te gaan leven. Evi staat naast je met een open houding en een diepe toewijding aan continue scholing.

Vanaf september 2025 zal Evi een opleiding in brainspotting volgen, een geavanceerde techniek die haar in staat zal stellen om trauma’s nog effectiever te behandelen. Deze toevoeging aan haar expertise zorgt ervoor dat ze haar cliënten nog beter kan begeleiden op hun weg naar herstel.

Voor iedereen die weer wil gaan leven en niet alleen maar wil bestaan, staat Evi Smet klaar om je te begeleiden naar een bevrijd en vervuld leven. Ontdek hoe Evi je kan helpen om je gezondheid en geluk terug te vinden.

Opleidingen:

Extra bijscholingen

  • coachende vaardigheden – Empathie als kernconcept binnen
    persoonlijkheids(dis)functionerenopleiding: familiesystemen en intergenerationeel trauma